Make your own free website on Tripod.com
Audio

Muistatte varmaan vielä DJ Visagen tekemän Formula-biisin? Entä A-Tyypin Ihanaa Leijonat, ihanaa, jossa vokalistina toimi itse Antero Mertaranta? Tai oletteko kuulleet vastaavan Speden Spelit -kappaleen?

Niissähän on kyse siis siitä, että ensimmäisessä biisissä Matti Kyllösen, toisessa Antero Mertarannan, ja viimeisessä Spede Pasasen jorinoiden taustalle on laitettu jotain techno-jumputusta (jos et ole kuullut näitä upeita kappaleita, ne löytyvät kyllä netistä MP3:sina, Spede-biisi mm. osoitteesta http://spede.cjb.net/).

Niin, ideahan on nyt se, että jokainen, joka osaa tehdä tietokoneella musiikkia, voi tehdä oman antijokeri-aiheisen biisin, ja lähettää sen, tai mieluummin sen URL:n, e-maililla Anti-Fanille (huom, formaatin pitää olla MP3, ja olisi toivottavaa, ettei biisin koko olisi kovin montaa megaa). Taustalle vaan jotain disco-humppaa ja päälle esimerkiksi selostuksia TV:stä, malliin "Ja taas Jokerien punalamppu palaa", tai "Älä ny Otto ittees taklaa". Tälle sivulle olisi tarkoitus koota mahdollisimman monta jokeri-biisiä kaikkien kuunneltavaksi.

Mikäli sinulla on koneellasi jotain selostuksia peleistä, lähetä postia, niin muutkin voivat käyttää niitä!