Make your own free website on Tripod.com
Toimintaperiaate

§ 1

Jokerit AntiFanClub edustaa yleistä mielipidettä Jokereiden jääkiekko- ja jalkapallojoukkueita ja joukkueiden edustamaa bisnesmäistä toimintaa vastaan (Huom, katso kuitenkin § 2).

§ 2

Jokerit AntiFanClub on kuitenkin huumorilla höystettyä eikä tarkoituksena ole aiheuttaa vahinkoa kenellekään henkilölle tai yhdistykselle. Kaikki tällä sivulla oleva on tarkoitettu huumorimielellä lähinnä muiden jääkiekkojoukkueiden faneille, jotka inhoavat Jokereita, eikä oikeiden jokerifanien tule ottaa niitä vakavissaan. Jokeri-faneilta toivomme seuraavanlaista asennetta (erään sivuillakävijän kommentti): "Joo, ihan jännä keksintö nää teidän sivut. Itse Jokeri-fanina ja oikean Jokerit Fan Clubin jäsenenä en tietenkään yhdy mielipiteeseenne Jokereista. Mutta sivu tähän asti on näyttänyt ihan hyvältä. Huumorintajuttomilla faneilla ei tänne ole todellakaan tulemista, mutta itselläni oli ihan hauskaa. Täytyyhän itselleenkin osata nauraa."

§ 3

Jokerit AntiFanClub yrittää kaikkien mahdollisuuksien mukaan noudattaa hyviä tapoja ja lakeja, loukkaamatta ja vahingoittamatta ketään.

§ 4

Nämä ovat ikään kuin kaikkien muiden jääkiekkojoukkueiden fanisivut paitsi Jokereiden... eli lyhyemmin sanottuna Jokerit AntiFanClub (JAFC).