Make your own free website on Tripod.com
Uutiset

(30.01.02). Olen pahoillani laiskuudestani, jonka johdosta JAFC oli päivittämättä 4 kuukautta. Ei mitään, uusi nousu alkaa, päivityksiä tasaiseen tahtiin. Jokereiden Tappajat-lista joudutaan poistamaan.
Kuten kaikki tiedämme, FC Jokerit PUTOSIVAT divariin, kuten kauden keskivaiheilla ounastelinkin. Loistavaa!
Paitojen tilaus ei sittenkään toimi, olen ERITTÄIN PAHOILLANI siitäkin asiasta. Tällä hetkellä mennään tilausten osalta sillä tavalla, että yksinkertaisesti lähetetään postia paitojen tekijöille. Tarkempia tietoja Tuotteet-sivulla.
Näyttää siltä, että Tappara on kovassa iskussa tällä hetkellä. Siinä on vahva mestariehdokas, mutta tärkeimpänä pidän aina ja ikuisesti sitä, että Jokerit jäävät pois mitalipeleistä (mieluiten jo pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella =)).
Ja vielä -nyt on poistettu käyttäjiä ärsyttäneet adexit-mainokset. Nyt pitäisi sitten olla vähemmän pop-upeja.


(26.09.01). Bravenet-paitatilauslomake oli offline varmaan puoli vuotta, nyt se on uusittu ja pitäisi toimia.


(19.09.01). Hjallis potkaisi hollantilaisen valmentajan Jan Eversen ulos FC Jokereista, koska tulos ei tyydyttänyt. Jokerit rämpii liigassa vain kolme pistettä suoran putoamisviivan yläpuolella, kun seitsemän ottelua on jäljellä. Jan Eversen korvaa Jokrujen luotsi Ville Lyytikäinen.


(11.09.01). Sm-Liigan kausi 01-02 alkaa parin päivän päästä torstaina. Narrit ovat pelanneet harjoitusottelunsa yllättävän hyvin; 5 voittoa ja 3 tappiota. Uusia hankintoja on (jälleen kerran) tehty. Mm. Ilkka Mikkola, Frank Banham, Antti Aalto, Ville Peltonen, Pavel Rosa ja Petri Pakaslahti saivat kokea Harryn tunnetun "kultaisen kosketuksen". Paperilla joukkueen pitäisi olla kova, mutta niinhän se on ollut useana vuotena aikaisemminkin, eli mielestäni Hjalliksen realistinen tavoite voisi olla neljän joukkoon pääseminen, mutta mehän uskomme, että viimeiseksihän Jokerit jäävät =)

Veikkausliigassa FC Nikerit rämpii, taistelu sijoista 8-13, divariin putoaminenkaan ei ole lainkaan mahdotonta. Huomiota on herättänyt valmentaja Jan Eversen lapsellinen käyttäytyminen useissa otteluissa, sekä jatkuva uusien pelaajien ottaminen ja pois heittäminen.
(21.05.01). Etusivulle lisätty lyhyt kuvaus Jokereista ulkomaalaisille erään vieraskirjaan kirjoittaneen ehdotuksesta.
FC "divariin putoavat" Jokerit hävisi taas, tällä kertaa RoPS:lle. Viimeisenä sarjassa kahdella pisteellä, eroa seuraavaan on kolme pojoa.(06.05.01). Nikereiden jalkapallo-osasto näyttää sekin epäonnistuvan totaalisesti. Neljästä ottelusta saaliina yksi piste. Tuon ainokaisen pisteensä naurettavan lempinimen (Men In Black) alla toimiva joukkue sai KuPS:ilta. Kolme pistettä Nikereiltä ovat vieneet Tampere United (1-0), FC Inter (3-1) ja Atlantis (3-0).
Tuo kommenttini tulevasta divarikaudesta saattaa hyvinkin pitää paikkansa.(23.04.01). Näinhän se Veikkausliigakausi alkoi upeasti - FC Jokerit nimittäin aloitti tappiolla Tre Unitedia vastaan, häviten ottelun maalein 0-1. Jälleen kerran "nuorempi", "suomalaisempi" ja "nuorille tilaisuuden antava" joukkue osoitti kyntensä. Hyvää tulevaa divarikautta Jokerit..(04.04.01). http://jafc.da.ru - osoite on poistunut kokonaan käytöstä. Syynä tähän oli alalaitaan tuleva ruma musta mainos, joten nyt käytössä on vain osoite http://jafc.dr.ag.
Haussa edelleen Jokerien Tappajat-listan ylläpitäjä.(30.03.01, klo 16.00). "Jokerien Tappajat"-lista kaipaa uutta ylläpitäjää. Kiitokset menneestä kaudesta Oceanidille. Jos tunnet olevasi tehtävästä kiinnostunut, viikoittain päivityksiä jaksava, jokereita vihaava, html-kielen omaava henkilö, ja lätkää innokkaasti seuraava, niin lähetä emailia osoitteeseen jafc_2001@hotmail.com. Seuraava päivittäjä saatat olla SINÄ.(30.03.01, klo. 15.05). Jokereiden tunnelmaa kuvaa heidän virallisten kotivujensa Jukka-Pekka Tirkkosen kirjoittama otteluraportti, jossa selvästi voi rivien välistä lukea viestin: "Me olisimme voittaneet, jos tuomarit olisivat olleet parempia". Eiköhän se kuulkaa ole niin, että jokerit olisivat voittaneet, jos he ITSE olisivat olleet parempia. Peli todella oli surkeaa, ja Kärpät toisaalta pelasi koko puolivälieräsarjan hienoa peliä, ja ansaitsivat voiton.
Nyt odotellaan ensimmäisiä potkuja...
PS. Ei muuten ole toistaiseksi näkynyt jokerifanien kommentteja vieraskirjassa...hehe(30.03.01, klo 7.35). Näinhän siinä sitten kävi. Jokerit päättivät lätkän sm-liiga kautensa 0-1 tappioon Kärppiä vastaan ja putosivat välieristä otteluvoitoin 2-3. Sellaisella pelillä jota Jokerit kotihallissaan esitti ei kyllä olisi ansainnutkaan päästä pidemmälle, tämän kuuli monen jokerifaninkin suusta Hjallis-Areenalla. Jos viiden minuutin ylivoima (polvitaklauksesta) ei tuo tulosta ja vielä noin minuutti viidellä kolmea vastaan, niin pistää varmasti pelaajiakin mietityttämään, että ovatkohan he väärässä paikassa. Peli ei ollut lainkaan sellaista, jota narrit esittivät edellisessä pelissä Raksilassa.
Ei muuta kuin: HYVÄÄ KESÄLOMAA NARRIT!
Ja vielä: KIITOS KÄRPÄT! Toivottavasti pääsette pitkälle tällä kaudella!


(05.01.01). Jos olet kyllästynyt osoitteen jafc.da.ru alas ilmestyvään "da.ru"-mainokseen, niin käytä sitten tätä: http://jafc.dr.ag. Molemmat osoitteet ovat käytössä.


(02.01.01). Jokerit päättivät vuotensa tyylikkäästi häviämällä Sveitsissä pelatun Spengler Cupin. Narrit jäivät siinä viidenneksi. Nikereiden saldo neljästä (4) ottelusta oli huikeat kaksi (2) pistettä. Edelle kiilasivat HC Davos, Kanada, Köln ja Sparta Praha. Kahdessa ottelussa narrit jäivät nollille, yhdessä he tekivät yhden maalin, ja Kölniä vastaan pelatussa ottelussa rangaistuslaukauskilpailun jälkeen yhteensä neljä maalia (varsinaisella peliajalla kolme). Siitä sitten vaan uudelle vuodelle.


(12.12.00). Sähköpostiosoite on vaihtunut: uusi osoite on jafc_2001@hotmail.com. Muutos johtuu siitä, että iobox teki niin epäselvän e-mail-palvelun uudistaessaan sivustoaan. Sinne sitten vaan kommenttia ja tavaraa tulemaan!
.------->[älkää lähettäkö vanhaan sähköpostiosoitteeseen enää mitään]<-------.


(29.10.00). Niinhän siinä kävi, että lopulta hyvän kauden jälkeen FC Jokerit onnistuivat jäämään kakkoseksi. Tämä on (jälleen kerran;) uusi ilon päivä kaikille antijokerifaneille. Onnittelut Hakalle!


(09.10.00). Kävijämäärä on nyt jo yli 20000! Hieno saldo saavutettiin sunnuntaina 8.10. Kiitokset (jälleen kerran;) kaikille kävijöille ja levitelkää osoitetta eteenpäin (mieluusti jokerifaneille, jotta jälleen pääsemme lukemaan heidän ratkiriemukkaita kommenttejansa vieraskirjasta).


(13.09.00). Jääkiekon Sm-liiga pyörähtää vihdoin käyntiin huomenna torstaina. Saa nähdä, pelaako Jokerit yhtä hyvin kuin harjoitusotteluissa (6 voittoa, 1 tasapeli ja vain 3 tappiota), mitä kyllä suuresti epäilen. Avausottelu HIFK:ta vastaan on varmasti mielenkiintoinen ja tiukka taistelu. Hyvää alkavaa jääkiekkoliigakautta kaikille! Anti-Fanin ennakkoarvio Nikereiden kauden sijoituksesta: 3.
(Futiskausi seurataan myös loppuun asti, mutta on selvä, että lätkä on ykköslaji.)


(09.09.00). Jokereiden Tappajat-lista on jälleen toiminnassa ja uudella ulkoasulla varustettuna. Kaikki kunnia Tappajat-sivusta kuuluu avustavalle Webmasterille, Oceanidille.


(25.08.00). Narrit hävisivät UEFA Cupin karsinnan toisen osaottelun 2 - 4 kotikentällään ja tippuivat jatkosta yhteismaalein 2 - 5. Valitan Hjallis, valitan narrit, valitan narrifanit, mutta ehkä ensi kerralla parempi tuuri (Tuuriahan se on jos Nikerit sattuvat voittamaan).
Ja vielä kun Nikerit hävisivät lätkän harjoitusotelussa Lukolle, niin onpa Loistavaa, Nikerit, Loistavaa! Jatkakaahan samaan malliin, niin saadaan kunnon nauruja lisää.
Ja kävijämäärä nousee ja nousee, eilenkin torstaina kävijöitä oli 333.


(23.08.00). JAFC:N kävijämäärä ylitti uudella laskurilla 15 000:n kävijän rajan. Aikaisemmalla laskurilla, joka tilttasi, kävijöitä oli 20 000. Eli yhteensä hienot 35 000! Ja tänään, 23.8, tarkistin laskurin, niin kävijöitä oli yksin tänä päivänä yli 1100! Se kyllä vaikuttaa epäilyttävältä, sillä aiemmin kävijöitä on ollut keskimäärin 60 / päivä. Eli joku on saattanut asettaa koneensa avaamaan koko ajan valikkoa, mutta samapa tuo, kuitenkin on yksi etappi taas saavutettu. Kertokaa jatkossakin kaikille kavereillenne (varsinkin nikerifaneille) ja lähettäkää uusia ideoita sivuston kehittämiseen. Palataan huomenna (torstaina) asiaan Jokereiden karsintaottelun jo nyt lähes varman tappion merkeissä.


(13.08.2000). FC Jokerit aloitti UEFA-cupin 1. karsintakierroksen ottelun loistavasti: tuloksena oli tappio 1-0. Vielä kun lisätään että kyseessä oli Unkarilainen MTK, niin huomataan, missä Nikereiden tämän hetken taso/kunto on. Jos ensimmäiselle kierrokselle jää, niin se on todellakin heikko suoritus, mutta ei kai sille voi Harrykaan mitään, että jengi ei yksinkertaisesti osaa pelata. Asiaan palataan parin viikon kuluttua toisen karsintaosaottelun merkeissä.

Jokerit on tulevalla kaudella jälleen jo ties kuinka monentena kautena peräkkäin pelkkä ostojoukkue. Pari turhaa kanadalaista mukaan: Darcy Werencka ja Eric Perrin ovat jälleen "vahvistuksia" Nikereiden muutenkin "kovaan" porukkaan. Kaikkihan muistavat Yves Racinen ja Sean Gangnonin, ja muut kanadalais"vahvistukset". Muita mukaan tulleita on Lukon tehopelaaja Aigars Cipruss, SaiPan tehopelaaja Timo Saarikoski (tässä kohdassa sanottakoon, että Hjallis näköjään potkaisee huonosti pelaavat ulos jengistä ja juuri kun rupeaa kulkemaan toisessa jengissä, niin ostaa takaisin), ja tottakai, HPK:n tehotrion yksi pelaaja eli Jukka Hentunen. Kauden lopussa Harryn sanomat sanat, joissa hän kertoo joukkueen "tarvitsevan tähtiä, joita kansa haluaa tulla katsomaan esiintyjinä ja pelaajina" pitävät paikkansa. Hän osti taas tukun tähtiä, jotka tekevät itsestään pellen pelaamalla narrijengissä. Pelleilyä kai se "esiintyminen" tarkoittaa. Eli mitä tästä opimme? Hjallis on aina Hjallis, eikä muuksi muutu.
(01.07.2000). Harry alias Hjallis Harkimo osoitti taas "loistavaa" liikemiesvaistoaan, ja osti tappiollisesta ruotsalaisjoukkueesta AIK:sta noin kolmasosan. Tavoitteena on jälleen tehdä yhteistyötä AIK:n ja Jokereiden kanssa, eli kummallekkaan joukkueelle ei tapahdu mitään oleellisia muutoksia. Jokeripelaajien tasohan on tunnetusti sama kuin ruotsalaisten-eli luokaton. Vielä kaiken lisäksi AIK:lla on fanaattinen kannattajaryhmä, joka riehuu joka ottelussa, joten tämä tietää Hjallikselle hankaluuksia.

Valitan päivitysten myöhastymistä, mutta päivityksiä tulee heti, kun tulee jotain tavaraa / Hjalliksen kämmejä. Kauden aikana päivityksiä tulee lähes joka päivä.
(18.06.00). JokeritAntiFanClub on saanut uuden osoitteen, joka on helpompi muistaa ja nopeampi kirjoittaa. Edellinen osoitekin on edelleen käytössä, mutta jos nyt kuitenkin käytettäisi tätä: http://jafc.da.ru.


(12.06.00). On tullut uuden ylläpitäjän aika JAFC:lle. Kiitos upean pohjatyön tehneille Mr. Narrille sekä Herra Leualle. Nimeni on Anti-Fani, ja kysymyksiä/palautetta voi lähettää tänne.


(13.05.00). JAFC:ssa on virallisia jäseniä jo yli 200 ja suosio vaan kasvaa! Kävijälaskurin mukaan parhaimpina päivinä sivuilla on käyty lähes 400 kertaa. Kiitos kaikille jotka ovat tutustuneet sivuihin, ja muistakaa levittää JAFC:n kaikille tutuille, varsinkin Jokeri-faneille, heitä nämä sivut nimittäin näyttävät ärsyttävän oikein kunnolla.
(23.04.00). Kiekkokauden ollessa ohi voidaankin keskittyä jalkapalloon, eli JAFC:n osalta FC Jokereihin. Odotettavissa on tyypillinen Jokeri-joukkue, eli omaan pussiin pelaavia tähtiä. Hjallis on tehnyt tyylilleen ominaisia hankintoja, eli ostanut mm. kolmesta eri Veikkausliigajoukkueesta joukkueen parhaan pelaajan. Edelliselle kaudelle hankittu maalikuningas Matti Hiukka floppasi pahemman kerran ja ei olisi yllätys jos uusillekin hankinnoille käy niin.
(16.4.00). Loistava päätös kaudelle 1999-2000! TPS hoiti homman kotiin neljännessä finaalissa ja voitti mestaruuden voiton 3-1. Jokerit paransi viime kaudesta, mutta loppuun asti se ei riittänyt. Luulisi Jokeri-fanienkin myöntävän, että paras joukkue voitti.

Kyllä kävi Hjallista sääliksi, kun se siellä kentän laidassa murjotti. Mutta sellaista on jääkiekko, rahalla ei saa kaikkea, ei edes Suomen mestaruutta. Joka tapauksessa tämä on ilon päivä kaikille antifaneille, tätä pitää juhlia kunnolla! Ylläpitäjä lähteekin nyt pienelle lomalle, palataan asiaan viikon kuluttua.
(3.2.00). JAFC:n laskuri sekosi jokin aika sitten, niinpä nyt sen tilalla on uusi. Vanha laskuri käynnistettiin 5.8.1999 ja siitä lähtien kävijöitä on ollut noin 20000, mikä tarkoittaa päivää kohti yli sataa käyntiä!

Kiitos kuuluu kaikille anti-faneille, toivottavasti kävijämäärät ja myös JAFC:n jäsenmäärä vain kasvavat tulevaisuudessa.
(29.1.00). Ehdotan seuraavaa kappaletta JAFC:n viralliseksi tunnusbiisiksi (kiitokset sanoituksesta Tomakselle).

"Hjallis-hallissa on tunnelmaa"

Säv. Linja-autossa on tunnelmaa

Yritysvieraalle vinkki on tässä / jos olet otteluun pyrkimässä / kättäsi heilauta Virmasen tullen / lipun se antaa sulle

Ei parhailla paikoilla mikään voi pettää / ottelu enää ei kiinnosta kettään / baarit vain katsojien rahat nielee / ja sehän on Hjalliksen mieleen /

Hjallis-hallissa on tunnelmaa / erätauolla uni katkeaa

On vastassa Hifki tai vaikkapa Ässä / hiljaista kovin on hallissa tässä / poistua kun ei VIP-kansa malta / ravintolajakkaralta /

Kesken ottelun kutsuu baari / no otetaan suunnaksi Golden Staari / paljonko peli on, mene ja tiedä / minä en melua siedä

Hjallis-hallissa...

Tuskaa on istua matseissa näissä / kaupallisuus pitää tunnelman jäissä / joku jos kravatin kaulaansa vääntää / ei varmasti käytä hän ääntään /

Taas joku julkimo vuosia täyttää / Jumbotron juhlijan kaikille näyttää / fanien huutoja toistaa nauha / syvä on hallissa rauha

Hjallis-hallissa...
(26.11.99). Jokerit AntiFanClubissa on jo yli 100 virallista jäsentä! Jäsenmäärä kasvaa tasaisesti, vaikka ainakaan toistaiseksi kortilla ei saa edes Alkosta alennusta. Tämä osoittaakin, kuinka syvällä anti-fanien sydämessä aate on!

Mikäli et vielä omista JAFC-jäsenkorttia, jota kelpaa vilautella Jokerien matseissa, klikkaa tuotteet-linkkiä oikealta ja liity ilmaiseksi.
(2.11.99). Tätä on osattu odottaa. Kun Erkka Westerlund ja Raimo Summanen siirtyivät viime kauden jälkeen HIFK:sta Jokereihin, moni osasikin arvata, millaiseksi Jokereiden peli menisi. Summasen pitäisi harkita lajin vaihtoa vaikka Tony Halmeen valmentajaksi, sen verran räikeätä hänen toimintansa vaihtoaitiossa on: välillä Summanen unohtaa itse pelin ja käskee pelaajiaan tappeluun, pahimmassa tapauksessa tarkoituksena on vastustajan vahingoittaminen. Muistamme vielä viime kevään finaalit, jossa Summanen käski Jarkko Ruudun ajamaan TPS-vahti Kiprusoffin yli. Ruutu on myöhemmin myöntänyt tapauksen.

Jo harjoitusotteluissa ennen kauden alkua Summanen oli vauhdissa, ja vauhti vielä kiihtyi jokin aikaa sitten pelatussa ottelussa HPK:ta vastaan. Kerho jätti Jokerit nollille, kun samalla itse takoi viisi maalia. Tästäkös Jokeri-pelaajat turhautuivat, ja seuraukset arvaa jokainen...

30. lokakuuta pelatussa ottelussa lukkoa vastaan julkisuuteen pääsi Jokereiden puolustaja Sean Cagnon. Tilanne alkoi Lukon maalilta Lukon Zdenek Nedvedin ja Jokerien maalivahdin Pasi Nurmisen törmäyksestä, jonka Jokeri-pelaajat (mm. Ossi Väänänen ja Jari Kauppila) päättivät yhteistuumin kostaa Nedvedille mailaniskuin. Seuraavaan vaihtoon kuuluisa valmentajapari lähetti sitten Sean Cagnonin. Heti mahdollisuuden tullen hän alkoi toteuttaan Ramin käskyä. Cagnon pisteli poikittaista Timo Peltomaan selkään, jonka jälkeen vuorossa oli maalivahti Tom Draper, joka sai mailaa rintaan ja kurkkuun, ja sen lisäksi vielä Cagnon hakkasi häntä tuomareiden estelyistä huolimatta.

Kuvasarja Cagnonin riuhunnasta Lukko-pelissä.
(16.9.99). SM-liigan avauskierroksen ottelu: Jokerit-Pelicans 1-4! Mahtavaa, kertakaikkiaan. Nikerit on jo kovaa vauhtia matkalla divariin!
(4.9.99). Kaikki "Pelleily kielletty" -paidan tilaajat saavat tästä lähtien myös Jokerit AntiFanClub -jäsenkortin! Kortti on omalla nimellä ja Anti-Fanin allekirjoituksella varustettu, joten se on varmasti aitoa tavaraa :).

Kortin voi tilata myös ilman paitaa, klikkaa!
(3.9.99). SM-liiga lähestyy ja ei voi sanoa kuin että hyvältä näyttää. Jokerit on pelannut 13 harjoitusottelua joista 7 häviötä, 2 tasuria ja vain 4 voittoa. Valmennusjohto on antanut useita epätoivoisia kommentteja kuinka peli takertelee ja pahasti. Suurimpiin sankareihin on kuulunut mm. HPK joka kyni Jokerit 8-1. Huomion arvoista on myös että Jokerit on löytännet uudet "Racinet" oikein vielä kaksin kappalein. Nimittäin Dan Focht ja Sean Gagnon, jotka osaavat kyllä fyysisen pelin ja jäähyilyn, mutta Suomen suurissa kaukaloissa he ovat varmasti hukassa. Saapa vain nähdä pitääkö Hjallis muka lupauksensa valmentajien työrauhasta. Jäämme mielenkiinnolla odottamaan...

Lisäksi Hjalliksen lupaukset junioreiden peluuttamisesta tarkoitti ilmeisesti että ne lähetetään jonnekin Englannin liigan joka tuskin vastaa tasoltaan edes 1.divaria.

Ei voi muuta sanoa kuin Ihanaa Hjallis, Ihanaa Vaikka tekee kipeää niin ei haittaa (ei ainakaan meitä)

[Mr.Narri] (Mr.Narri pyörii kuvioissa vielä tämän syksyn ajan)
(23.8.99). Jokerit sijoittui Tampere Cupissa jopa niinkin korkealle kuin kuudenneksi! Nikerit voitti ainoastaan yhden ottelun pelaamastaan neljästä.

Tapparaa vastaan pelatussa ottelussa vihellettiin yhteensä jopa 289 jäähyminuuttia. Jokerien kakkosvalmentaja Raimo Summanen sai toimitsijakiellon yllytettyään omia pelaajiaan tappeluun tapparalaisia vastaan. Aamulehti kirjoitti Summasesta seuraavasti:

"Summasta pidetään normaalioloissa fiksuna miehenä. Jokin hänen päässään kuitenkin naksahtaa, kun hän panee kypärän päähänsä tai vetää seuran klubitakin päällensä ja astuu vaihtoaitioon."
(12.8.99). Hjalliksen futis-projekti on flopannut pahasti. Viime kauden maalikuninkaasta Matti Hiukasta, ex-maajoukkuehyökkääjä Antti Sumialasta ja muista "vahvistuksista" huolimatta FC Jokerit on sarjassa vasta kahdeksantena ja taistelemassa ylemmän loppusarjan paikasta.
(10.8.99). Jokerit avasi kautensa loistavasti kärsimällä tappion harjoitusottelussa Kärppiä vastaan. Oulussa pelattu ottelu päättyi 4-2. Hyvä Kärpät! Taas tuli osoitettua Jokereiden taso: ei pärjätä edes divarijoukkueelle. Ne "Jokerit on dynastia" -puheet voidaankin sitten unohtaa.
(1.4.99). Jokereiden tippuminen on saanut aikaan odotettua jälkipuintia. Selityksiä ei ole kuulunut, mutta uhoa ensikaudelle sitäkin enemmän. Hjallis on lupaillut, että ensi kaudella joukkue ei pidä sisällään niin paljon tähtiä (sen kun näkis!). Ihmetyksen aiheeksi jää että mitä ihmeen tähtiä? Eihän niitä ole edes tällä hetkellä. Ehkä hän tarkoittaakin miljoonamiehiä kuten Racine. Hjalliksen lausunnoista huolimatta Jokereihin ollaan ryöstämässä semifinaalijoukkueista jos jonkinmoisia pelaajia kuten Mikko Eloranta, Pasi Nurminen, Tom Koivisto jne... eli se siitä lupauksesta!

Uusin huhu on, että Hjallis on omien miehiensä lisäksi yrittänyt antaa potkuja mm. MTV3:n kommentaattorille Pekka Järvelälle. Hän kun meni haukkumaan Hjalliksen valmentajapolitiikkaa. (IS 31.3.1999 s.36).
(30.3.99). Koko Suomi juhlikoon! Varsinkin Lappeenranta, sillä Jokerit on tiputettu kiitos SaiPan loistavan pelin. SaiPa suorastaan valloitti Areenan ja hoiti homman kotiin 5-4.

Tämä voitonjuhla pistää runosuonenkin sykkimään:

Ei auta bisnes, Ei auta pörssiin meno
Ei auta Yves Racine, Ei auta Parris Duffus
Ei auta Timo Lahtinen, Ei auta Jari Sarasvuo
Ei auta uusi logo, Ei auta Nike
Ei auta kansanedustaja Leena Harkimo
Ei auta FC Jokerit, Ei auta Hartwall Areena
Ei auta mikään
Ei mahda mitään
Katseet suuntaa itään, kiitos SaiPa, KIITOS!
Jokerit kesälomalle!