Make your own free website on Tripod.com
Vitsit

Vitseistä saamme kiittää mm. Haksun huumorisivuja, Kiekkopesän vitsipalstaa ja lukuisia antifaneja... Vitsit saattavat olla muunnelmia muista vaastaavista vitseistä, mutta me emme sitä ole tehneet, sillä kaikki vitsit ovat poimittu netistä sellaisenaan. Vitsejä saa lähettää lisää osoiteeseen jafc_2001@hotmail.com.

Vitsit ovat jaettu eri sivuille lukemisen helpottamiseksi.

[ 121-160 ] [ 81-120 ] [ 41-80 ] [ 1-40 ]120. Miksi Hjallis puuhaa jäähallia Hampuriin? - Pitäähän Jokereilla olla oma vierashallikin.119. Mitä eroa on Jokeri-puolustuksella ja kanalla? - Jokeri-puolustus munaa enemmän.118. Mitä yhteistä on Jokereilla ja tuomareilla? - Kumpikaan ei tiedä mitään jääkiekosta.117. Jokereiden seuraleikkejä: Kaksi Jokeri-pelaajaa menee kaappiin ja he yrittävät arvata ovatko he kaapissa vai eivät tai toinen menee kaappiin ja toinen yrittää arvata kumpi heistä meni sisään.116. Oli kerran puliukko, joka oli juopotellut jälleen kerran eräänä perjantai-iltana. Kun hän oli juuri sammumassa, ilmestyi eteen hyvä haltiatar. Haltiatar sanoi: "Sano yksi toive, minä toteutan sen!" Pultsari vastaa: "No ohhoh. Selvä. Teepäs Jokereista suomenmestari." Haltiatar sanoi: "En minä voi toteuttaa sitä". "No mikset?". "Minä olen hyvä haltiatar!"115. Mikä joululaulu tuo mieleen Jokerit? - En etsi valtaa, loistoa, en kaipaa kultaakaan.114. Miten pääsee Jokerien puolustuslukon läpi? - Sanomalla "Seesam aukene".113. Onko Otakar Janecky miesmäinen nainen vai naismainen mies? - Kasvaahan hänellä parta, joten ei häntä ihan naismaisena naisenakaan voi pitää.112. Mitä yhteistä on Jokerien fanibussilla ja sex shopilla? - Kumpaankaan ei kehtaa astua sisään, jos kadulla näkyy yksikin ohikulkija.111. Mitä poliisi sanoi, kuin näki miehen kuolleena Jokerien fanipaita päällään?
- Säästetään sen vanhemmat häpeältä, pukekaa se vaikka naisten alusvaatteisiin.110. Eräs jääkiekkoa seurannut mies oli kuollut. Pyrkiessään taivaaseen, tuli Jumala häntä vastaan portilla ja sanoi: "Kalenterini mukaan olet tehnyt liian paljon syntiä, jotta voisin päästää sinut paratiisiin, mutta annan sinulle vielä yhden mahdollisuuden. Jos selviät antamastani tehtävästä, olet tervetullut. Sinun tulee mennä KalPan maalivahdiksi ja pitää maalisi yhden erän ajan tyhjänä. Mies pyysi: "Armoa. Ettekö voisi helpottaa vaatimustanne? En usko, että kukaan voi selvitä tästä tehtävästä." Koska Jumala on pohjimmiltaan lempeä, hän antoi miehelle toisen vaihtoehdon: "Hyvä on, vaihtoehtona sinulla on valmentaa Jokerit Suomen mestariksi." Mies totesi hiljaa: "Taidan sittenkin yrittää KalPan maalivahtina..."109. Juhlin sai irtokiekon ja lähti kaartamaan kohti maalia. Larsson iskeytyi hänen kantaansa, kun Juhlin kysäisi yllättäen: "Hör du Peter, eiks ookkin ärsyttävää miten suomalaiset pitää ruotsalaisia niin tyhminä?" "Säkert Patrik, mutta onhan siihen joskus perusteita." Sanoi Larsson, otti kiekon Juhlinilta ja pisti sen samantien maaliin ohi hölmistyneen Sulanderin.108. Kun Jokereilla meni huonosti, eivät pelaajat uskaltaneet näyttäytyä Helsingin kaduilla. Sulanderille tuli kuitenkin nälkä, ja hän lähti ravintolaan. Pian hänen pöytäänsä ilmaantui vanha nainen. Nainen sanoi:
- Moi Ari! Ari juoksi ulos pikaisesti ja ihmetteli miten mummo tunsi hänet, olihan Ari naamioitunut. Seuraavana päivänä sama tapahtui uudelleen. Kolmantena päivänä Sulander meni kysymään mummolta, miten tämä tunsi hänet. Mummo sanoi:
- Mä oon Janecky!107. Helsingissä on tori nimetty Hjalliksen mukaan: Erottaja.106. Miksi Jokereiden maalivahdeille ei myydä alkossa viinapulloja? - Ne pudottais ne kuitenkin.105. Miksi Hjallis siirtyi FC Jokereiden myötä jalkapallobisnekseen? - Että tulee enemmän potkuja.104. Mitä eroa on Jokeri-fanilla ja vessapaperilla? - Jokeri-fani on yksinkertainen, mutta vessapaperi kaksinkertainen!103. Nuori mies on ravintolassa tyttöystävänsä kanssa, ensitreffeillä. Kaikki sujuu hyvin, paitsi välillä on hiljaisia hetkiä. Tyttö poistuu "puuteroimaan nenäänsä", ja hänen poissaollessaan nuorimies tunnistaa baaritiskiltä miehen, joka näyttää aivan Jallikselta. Mies menee hänen luokseen. "Anteeksi", hän puhuttelee, "mutta te näytätte jokseenkin Jallikselta. Olisikohan niin..." "No", mies keskeyttää, "minähän olen itseasiassa Jallis." Nuorimies on aivan sanaton, mutta kykenee jatkamaan hetken päästä: "Mielestäni olette aivan upea ihminen! Olen katsonut kaikki Jokereiden ottelut blää blää blää blää... Voisitteko ehkä tehdä minulle pienen palveluksen?" Jallis vastaa: "Ihan mitä vain haluat." "No, tuota, minä kun olen ensimmäisillä treffeilläni tyttöystäväni kanssa ja voisin tehdä häneen ison vaikutuksen, jos kävelisitte vain ohi ja sanoisitte 'Moi Marko'", nuorimies ehdottaa. "Tottakai", Jallis nyökyttelee. Niinpä nuorimies ryntää takaisin paikoilleen juuri ennenkuin hänen daaminsa palaa pöytään. Hetken kuluttua Jallis menee sinnepäin ja tokaisee: "Morjens Marko, kuis menee!" Marko katsahtaa Jallista ja vastaa: "Painu vittuun saatanan narripaska."102. Mitä eroa on Ässällä ja Jokerilla? - Jokerilla ei ole arvoa.101. Mitä eroa on yliajetulla TPS:n pelaajalla ja yliajetulla Jokeri-pelaajalla? - TPS-pelaajan edessä on jarrutusjäljet.100. Miksi Hjallis murjottaa pelin jälkeen? - Perinteitä pitää jatkaa.99. HIFK:n joukkue oli matkalla paikallismatsiin Jokereita vastaan. Kundien ollessa jo pukukopin ovella Jan Caloun tokaisi muille, että hän voittaisi Jokerit itsekin. No muut siihen sitten, että pelaa vain itse. Näin muut häipyivät lähipubiin kaljalle, myös Rami ja Erkka. He tulivat katsomaan tilannetta 1. erän jälkeen, ja HIFK johtikin 1-0. Ja taas lähtivät kaljalle ja luulivat, että "Pubi" hoitaa homman himaan. Kun seuraavana aamuna lukivat kundit tuloksen Hesarista oli HIFK-Jokerit 1-1. Rudi ryntäs Calounille ja kysy et mikä oikeen mätti. Caloun siihen:
- Sori, sain ulosajon juuri kolmannen erän alussa!98. Harkimo on syömässä stadin parhaimmassa ravintolassa Niemisen ja Kauppilan kanssa. Yhtäkkiä Hjallis alkaa yskiä ja Kauppila kysyy että mikä on? Hjallis vastaa että taas meni pala väärään leukaan.97. Jokeri-pelaaja istui vessassa kunnes hänen kännykkänsä soi. Pelaaja vastasi:
- Hjallis miten sinä tänne osasit soittaa? Minähän sanoin olevani leffassa?96. Jan Lundell ja Markus Ketterer olivat lentoneessa ja yhtäkkiä ovi aukesisi. Imu veti heidät ulos lentokoneesta. Lundell sai otteen lentokoneen reunasta ja Ketterer Lundellin jaloita. Lundell ajatteli:
- Toi painaa aika paljon, sen pitäis tippua. Lundell sai idean että rupeaa laulamaan "nan naa nan na na" laulua. Hän alkoi laulaa ja Ketterer alkoi taputtaa tahdissa...95. Potenssilääke on keksitty jo 25-vuotta sitten: Jokerit, sillä aina kun ne tekee maalin, 15000 mulkkua nousee seisomaan. Tämän potenssilääkkeen huono puoli on se, että vaikka menisi "ostamaan" sitä Hartwall Areenalta, ei voi olla varma, että sitä n. 150mk hintaan on silti saatavilla.94. Tiedättekö mikä on Otakar Janeckyn lempinimi? - Jäiden oma kung-futse! (aukoo kurkut luistimillaan).93. Hjallis oli tähtitieteen kurssilla ja sai kuulla että otavassa on seitsämän tähteä. Hjallis aikoi heti ostaa ne kaikki Jokereihin.92. Mitä eroa on Niken "Aasianmaiden lapsityövoimalla" ja Jokereilla? - Jokereille Nike maksaa huomattavasti paremmin...91. Otakar Janecky käveli keskiviikkopäivänä Helsingissä sijaitsevan luonnonjääkaukalon ohitse, jossa pieni poika oli juuri ampunut kiekon laidan yli. Poika kysyi:
- Ootko nähny kiekkoa? Otto vastasi:
- En oo. Poika kysyi vielä että mitä mies tekee ammatikseen ja Ottohan tietysti sanoi että pelaa lätkää Jokereissa. Tähän poika totesi:
- Pelaat lätkää SM-liigassa etkä oo kiekkoo nähny!90. Mitä eroa on siivoojalla ja Janeckyllä? - Siivooja tuulettaa useammin.89. Mitä eroa on Jokereilla ja Inter Milanilla? - Kun Interiin kylvetään rahaa, ne tekee tulosta.88. Hjallis oli yhtenä iltana taannoin 10th Floorissa hirveä isku päällä. Se selitti kaikille vastaantuleville gimmoille:
- En ole yhtä lihaksikas kuin Arnold Schwarzenegger, enkä yhtä karvainen kuin Mel Gibson, enkä yhtä komea kuin Brad Pitt, mutta mä nuolen kuin Lassie...87. Jokeripelaaja tuli sika kainalossa kaupungilla vastaan. Mies kysyi: "Mistä sait sen?" Sika vastaa: "Voitin arpajaisista!"86. Jokerit oli hävinnyt otelun 10-0. Kotona Hannu Kapasen 4-vuotias poika katsoi kyseistä matsia videolta. Hannu siihen: Meillä ei katsella kauhuleffoja.85. Mikä on vaihtopenkillinen Jokeri-pelaajia? - Tuulitunneli.84. Mitä yhtäläisyyksiä on metsurilla ja Jokereilla? - Molemmat karsii.83. Mitä eroa on vuoden 1998-1999 maajoukkueella ja korttipakalla? - Korttipakassa on enemmän jokereita.82. Mitä yhteistä on Otakar Janeckyllä ja uimahyppääjällä? - Molemmat sukeltavat.81. Mitä parempaa Jokereilla on kuin HIFK:llä? - Paikallisvastustaja.