Make your own free website on Tripod.com
Vitsit

Vitseistä saamme kiittää mm. Haksun huumorisivuja, Kiekkopesän vitsipalstaa ja lukuisia antifaneja... Vitsit saattavat olla muunnelmia muista vaastaavista vitseistä, mutta me emme sitä ole tehneet, sillä kaikki vitsit ovat poimittu netistä sellaisenaan. Vitsejä saa lähettää lisää osoiteeseen jafc_2001@hotmail.com.

Vitsit ovat jaettu eri sivuille lukemisen helpottamiseksi.

[ 121-140 ] [ 81-120 ] [ 41-80 ] [ 1-40 ]

140. Miksi kukaan ei pelaa jokerifanien kanssa pokeria?
-Kukaan ei halua voittaa paitaa niiden päältä.


139. Kaksi jokerifania kävelee ulkona. Yht'äkkiä toinen huomaa jotain outoa.
-Mitä toi on?
-Emmä tiä.
-Haistetaan.
No pojat haistelee ja maistelee, kunnes ovat yhtä mieltä.
-Kyllä tää on lehmän paskaa.
-Hyvä ettei me astuttu päälle.


138. Miksi kannattaa olla jokeripelaaja?
-Pitkät kesälomat.


137. Raimo Summanen oli kutsuttu käsipallon hyväntekeväisyysotteluun valmentajaksi. Ottelu ei ehtinyt vanheta kuin kolme minuuttia, kun Rami oli jo saanut komennuksen katsomoon. Miksi?
Hän huuteli koko ajan: "Mikä on kun ei pilli soi, vaikka on ollut selvä käsisyöttö jo monta kertaa???"


136. Nuori pari erosi, mutta he olivat saaneet avioliittonsa aikana pojan. Tuli riitaa, kumpi ottaa pojan ja juttu meni oikeuteen... Tuomari ei millään tiennyt mitä tehdä, ja päätti sitten kysyä pojan mielipidettä:
"Haluatko mennä isäsi luo asumaan?", tuomari kysyi.
"En. Isä hakkaa minua", poika vastasi.
"Entä äitisi luo?", tuomari kysyi.
"En. Äitikin hakkaa minua", poika vastasi.
"Kenenkäs luo sinä sitten haluaisit mennä?", tuomari kysyi.
"Jokereiden. Ne ei hakkaa ketään!", poika vastasi.


135. Hjallis oli palaamassa Helsinkiin limusiinissaan. Sattuipa niin, että kuski kuitenkin täräytti pimeällä maantiellä suoraan tielle eksynyttä sikaa päin. Porsasparka tietysti muusaantui paloiksi. Kuski hätääntyi ja kysyi Harrylta mikä neuvoksi ja tämä ajatteli, että on ehkä parasta mennä tilalle kertomaan totuus. Kuski hoiti homman ja palasi hetken kuluttua tyytyväisen näköisenä takaisin.
"No, suututtiinko siellä ?" kysyi Hjallis.
"Ei ollenkaan", vastasi kuski, "Itseasiassa he korkkasivat shamppanjan ja alkoivat juhlia"
"Miten se on mahdollista ?", ihmetteli Harry. "Mitä sitten kerroit heille?" Hjallis lisäsi.
"Juuri mitä pyysit", vastasi kuski, "Sanoin, että: 'Olen Harry Harkimon autonkuljettaja ja tapoin sen sian'".


134. Miksi kutsutaan jokeripelaajaa, jonka älykkyysosamäärä on yli sata?
-Kentälliseksi.


133. Avioliittoneuvoja Ari Hirvonen katseli mietteissään vastapäätä istuvaa asiakasta. Raha ei selvästikään tehnyt ihmistä onnelliseksi. Hjallis Harkimon kasvot kertoivat ahdistuksesta ja epävarmuudesta. "Meillä ei mee Leenan kanssa tällä hetkellä kovin hyvin. Me ei enää puhuta niinkuin ennen, eikä seksikään oooikein sujunu. Meille on tulossa uusi lapsikin", Harkimo aloitti varovasti.

"Mä en oikein tiedä, mitä meidän pitäis tehdä. Mä tarvitsen hyvii neuvoi."

Hirvonen katsoi Hjallista syvälle silmiin. Hän etsi mielestään lokeron "tuleva isä" ja aloitti tavallisen esipuheensa rauhoittavalla äänellä. "Uuden lapsen odotus aiheuttaa usein kriisin parisuhteessa. Tällaisessa tilanteessa mies tarvitsee tunneälyä ja kykyä samaistua puolison elämäntilanteseen. Kommunikaatio, henkinen tuki ja empatia ovat parisuhteen tärkeimmät työkalut. Asioista täytyy yrittää puhua, vaikka se tuntuisikin kipeältä."

Harkimon vakava ilme muuttui hämmentyneeksi. Avioliittoneuvoja tajusi, ettei asiakas ollut ymmärtänyt hänen puhettaan. Oli otettava toisenlainen lähestymistapa. "No, sulla on tää ydinbisnes, avioliitto, joka sun pitää saada mahdollisimman tuottavaks. Tää ydinbisnes sisältää kokonaisen tuoteperheen: ydintuotteena on vaimo, sivutuotteita teidän eka lapsi ja sit tää uusi projekti,joka lanseerataan pian."

Hjallis valpastui heti. Hirvonen päätti jatkaa samalla linjalla. "Näis uuden tuotteen lanseeramisvaiheissa miehet on usein epävarmoi. Ne ajattelee, että oliks oikein investoida vuosiksi eteenpäin just tähän ydintuotteeseen. Silloin voi käydä mielessä, että pitäis panostaa ulkopuolisiin haarabisneksiin." "Mut rönsyily olis virhe. Sun täytyy investoida täysillä ydintuotteeseen. Teillä on Leenan kanssa tosi vahva brändi ja sitä kannattaa vielä vahvistaa." Harkimo kuunteli ja nyökytteli. Hirvonen huomasi, että tämä oli oikeaa "Mutta muista asiakasrajapinta! Sun täytyy tarjota markkinoille tietoo siitä, miten sä haluut kehittää ja investoida. Vain sillä tavalla sun omat osakkeet nousee", Hirvonen jatkoi. "Peeärrä mediassakin on hirveen tärkeetä. Ydintuote voi paremmin, kun sä kerrot silloin tällöin sun komitmentista naistenlehdissä."

Harkimon huulilla häivähti jo hymynpoikanen, mutta sitten hän taas vakavoitui. "Entäs tää seksipuoli? Miten me saatas siihen vähän eloa?" Seksineuvojana Hirvonen oli elementissään. "Ajattele Leenaa lätkäjengi Jokereina. Muistatsä mitä sä teit, kun Jokereista puuttui kipinä ja action? Sä vastasit tuotteen kehittämistarpeeseen ja kavensit kaukaloo!" Hirvonen muistutti. Harkimo ponnahti innostuneena tuolista seisomaan. "Nyt mä tiedän! Mä teen ihan samalla: mä kavennan kaukaloo! Mä otan aikalisän, meen kauppaan ja ostan kapeemman sängyn. Sillon syntyy enemmän kontaktei ja tiukempaa lähipelii." Hjalliksen silmät kiiluivat. "Sit mä harhautan sivuun, haarat auki ja sit vaan längistä sisään. Jees, nyt mä skoraan!"


132. Raimo Summanen protestoi tuomarityöskentelyä heittämällä Erkan jäälle.
Westerlund ei kommentoi tapahtunutta.

(Kiitokset "Espoon Sinisille")
131. Jokeri-pelaajan poika tuli onnellisena koulun päätöspäivänä kotiin:
-Sopimukseni kutosluokan kanssa uusittiin!

(Kiitokset Jack:lle)
130. Miksi SM-liigapelaajat ovat alkaneet pelata lottoa ja jokeria?
-He arvelevat että jokerissa voittaminen on yhtä helppoa kuin Jokerien voittaminen liigassa.

(Kiitokset Rally-Larry®:lle)
129. Miksi Hjallishallissa on niin hiljaista Jokerien kotiotteluissa?
-Harrylla on fanien värvääminen vielä pahasti kesken....

(Kiitokset Rally-Larry®:lle)
128. Mitä yhteistä on jokerien pelaajilla ja rikkinäisellä lampulla?
-Niillä nyt ei vaan kerta kaikkiaan välähdä.

(Kiitokset Rally-Larry®:lle)

127. -Miten kävi, kun Hjallis vei joukkonsa Jolon saarelle pelaamaan harjoitusottelua Abu Sayyaf-sissien lätkäharrastelijoita vastaan?
-Turpiin tuli 22-0, Jokerit kun vaikutti kovin aseettomalta Abu Sayyafin mahtavan hyökkäyskaluston edessä.

(Kiitokset Rally-Larry®:lle)

126. Miksi Jokereiden pelaajilla on munasuojat?
-Ettei tuomarin tarvitse ihmetellä, että mihin vittuun se kiekko katosi.

(Kiitokset Jack:lle )

125. Aravirta oli kuollut ja pääsi sitten taivaan portille, missä Pietari jo odottelikin. Pietari selaili papereitaan ja päätti päästää Hannun taivaaseen. Pietari kutsui enkelin esittelemään taivasta Hannulle. Enkeli vei Hannun huoneeseen, joka oli täynnä kelloja. No Ara sitten ihmettelemään miksi ihmeessä huoneen seinät oli kelloilla päälystetty. Enkeli opasti, että huoneessa oli jääkiekkoilijoiden kelloja ja aina kun pelaaja oli runkkaamassa, kello siirtyi puoli tuntia eteenpäin. Samassa yksi kello vierähti eteenpäin. Aravirta katsoi kellon alta nimen ja huomasi, että Helmisen kellohan se siinä. Nooh, ajatteli aravirta ja totesi että onhan jääkiekko rankka laji että kyllä pelaajien nyt välillä vähän runkkaillakin pitää, olihan itsekin sitä harrastellut varsin usein. Samantien toinenkin kello liikahti. Aravirta hämmästeli joko taas ja katsoi kuka tällä kertaa oli asialla. Peter Ahola se hoiteli hommiaan. No Ara sitten kierteli huoneessa eikä huomannut ollenkaan Jokeripelaajien kelloja ja kysyi asiaa enkeliltä johon enkeli: Juu onhan täällä taivaassa jokeripelaajienkin kelloja, mutta ne on tuolla toimistossa tuulettimina...

(kiitokset Bacmanille)

124. Myynti-ilmoitus kaudelta 98-99, kun SaiPa näytti Nikereille kaapin paikan(jokerifanit varmasti alkavat inisemään, kun kaivetaan vanha juttu uusiksi esiin, mutta koittakaa kestää):

Myyn tarpeettomana seuraavan cd-levyn:
Jokerien laulukuoro esittää:
Sisältää kappaleet:
Esittäjä Kappale kesto
1. Wade & Rölli: Pitkä kuuma kesä; 5,5 kk
2. Pasi Saarela: Nyt meni hermot; 2+10 min
3. Fredrin Nilsson & Patrik Juhlin: Sommartiden hej hej; 5,5 kk
4. Yves Racine: Money Talks; 0+0
5. Sami Nuutinen: Summer of 99; 5,5 kk
6. Markus Ketterer & Parris Duffus: Den glider in; 11
7. Timo Lahtinen: Mä lähden himaan; 1 sec
8. Jari Kauppila: Saimaan norppa; 3, 0
9. Hjallis Harkimo: Haista Vittu

Hp. 0-3 mk.

(kiitokset Ramille)

123. Miksi Jokerifani kulkee ojissa? -Leipä miehen tiellä pitää122. Mistä voit ostaa halvan ja tehokkaan imurin? -Hjallikselta121. Hjalliksella ja hänen ystävillään oli leuanvetokilpailu. Ennen Harryn leuanvetovuoroa paras tulos oli 24 leukaa. Hjallis ähisi ja puhkui, mutta teki kuin tekikin samalla vaivalla 48 leukaa.